Tämä on Pasiina Oy:n (jäljempänä yritys) henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 2016/679 (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 04.05.2018. Viimeisin muutos 04.05.2018.

Tässä selosteessa käsitellään miten yritys käyttää, luovuttaa ja tallentaa henkilötietojasi. Tätä selostetta sovelletaan tilanteissa, joissa asiakas ostaa yrityksen tarjoamia tuotteita, asioi yrityksen kanssa tai on muuten tekemisissä yrityksen kanssa, esimerkiksi vieraillessaan verkkosivuilla tai yrityksen myyntipisteellä. Tietosuojaselostetta sovelletaan myös silloin, kun henkilötietoja käytetään yrityksen verkkokaupan asiakastilin käyttöön liittyen.

Varmistaaksemme henkilötietojen turvallisen käsittelyn, kerromme tässä selosteessa, miten tietojen käsittely toteutuu voimassa olevan henkilötietolain ja GDPR tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

1. Rekisterinpitäjä

  • Toiminimi: Pasiina Oy
  • Aputoiminimet: Lappi-Hunaja / Arktischer-Honig Finnland / Polar-Honey Finland
  • Osoite: Sahamäentie 25, 27230 Lappi, Suomi
  • Email: lappihunaja@lappi-hunaja.fi, Puh. +358 (0)44 557 2221
  • Arvonlisäveronumero: FI08390701
  • Kaupparekisterinumero: 511.002
  • Toimipaikka: Rauma, Suomi

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö
Tanja Laakkonen tai Anita Ylitalo, puh. +358 (0)44 557 2221, lappihunaja@lappi-hunaja.fi

3. Rekisterin nimi
Pasiina Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietojen kerääminen ja käsittely on välttämätöntä, jotta voit vierailla verkkosivuillamme, ostaa tuotteitamme tai ottaa meihin yhteyttä palvelujemme käyttämiseksi ja tietoa saadaksesi. Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito, yhteydenotto asiakkaaseen ongelmatilanteissa sekä markkinointitarkoitukset sähköpostitse.

Yrityksen henkilötietojen käsittely voi perustua asiakassuhteeseen, sopimukseen tai suostumukseen. Suostumus voidaan pyytää yksiselitteisesti, kun täytät esimerkiksi arvontalomakkeen myyntipisteellä osallistumalla arvontaan tai nimenomaisesti, kun tilaat esimerkiksi uutiskirjeen verkkosivuiltamme.

Ostotapahtuminen yhteydessä kerättyä tietoa tarvitaan, jotta voit tehdä yrityksen kanssa sopimuksia, yritys voi toimittaa tilauksen ja jotta yritys voi lähettää sinulle tarjouksia ja uutisia sähköpostitse.

Mikäli sinulla on yrityksen verkkokaupassa asiakastili, yritys kerää sinusta henkilötietoja asiakastilin rekisteröinnin yhteydessä. Yritys kerää sinusta tietoja tiliisi liittyen myös sinä aikana, kun olet asiakastilin haltija. Tällaisia tietoja ovat ostohistoria, IP-osoite sekä se miten ja kuinka usein käytät yrityksen verkkokauppaa.

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

5. Rekisterin tietosisältö
5.1 Yrityksen verkkokaupan asiakkaat ja asiakastilin haltijat

  • Titteli
  • Etunimi ja sukunimi
  • Osoite
  • Puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • IP-osoite
  • Ostohistoria

5.2 Arvontaan osallistujat ja uutiskirjeen tilaajat

  • Sähköpostiosoite

5.3 Henkilötietojen säilytys
Henkilötietojasi säilytetään ainoastaan niin kauan kuin niitä on tarpeen säilyttää sen tarkoituksen täyttämiseksi, jota varten ne on kerätty tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Yritys voi säilyttää tietoja pidempään, jos lain vaatimusten täyttäminen edellyttää sitä tai se on tarpeen yrityksen oikeudellisten etujen valvomiseksi, esimerkiksi juridisen prosessin ollessa käynnissä.

Verkkokaupassa (asiakkaat): viiden vuoden ajan
Verkkokaupassa (asiakastilin haltijat): niin kauan kuin sinulla on asiakastili, etkä ole pyytänyt sen poistamista
Sähköpostimarkkinoissa: niin kauan kuin, et ole peruuttanut tilausta
Sähköpostiarkistoissa: seitsemän vuoden ajan
Kirjanpitoaineistossa: niin kauan kuin olemme velvollisia tallentamaan tiedot voimassa olevan kirjanpitolain mukaan

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Yritys voi kerätä henkilötietojasi, kun teet ostoksia yrityksen verkkokaupassa, vierailet verkkosivuilla, tilaat yrityksen uutiskirjeen, vierailet yrityksen myyntipisteellä markkinoilla tai messuilla tai olet muilla tavoin yhteydessä yritykseen.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Henkilötietojasi vastaanottavat:

  • Yritys ja sen työntekijät
  • Maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun
  • Kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle
  • Tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme
  • IT-yritykset, jotka ylläpitävät verkkosivujamme tai sähköistä markkinointia

Emme myy henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle, ellei meillä ole lupaa siihen. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa esimerkiksi arvonnan voittajan nimi.

Tietoja voidaan siirtää rekisterinpitäjän toimesta myös EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, jos yrityksen yhteistyökumppani on sijoittunut tällaiseen maahan. Jos henkilötietoja luovutetaan johonkin EU:n tai ETA:n ulkopuoliseen maahan, yritys ryhtyy toimenpiteisiin varmistaakseen, että henkilötiedot säilyvät edelleen suojattuna ja se tekee siltä vaadittavat toimenpiteet voidakseen laillisesti luovuttaa henkilötiedot EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista
Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).


EVÄSTEET

Jotta tämä sivusto toimisi mahdollisimman hyvin, se tallentaa aika ajoin laitteellesi pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies). Tämä on yleinen käytäntö useimmissa isoissa verkkosivustoissa. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita verkkosivusto tallentaa tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi, kun käyt sivustolla. Evästeet tallentavat tietoa laitteesi käytöstä ja käyttötavoista, muun muassa käyttäjätunnuksesi, valitsemasi kielen, fonttikoon ja erilaiset näyttöasetukset. Näin tallentuneet tiedot tarvitsee antaa vain kerran eikä aina erikseen sivustolla käydessäsi tai sivuja selaillessasi.

Tällä sivustolla evästeitä käytetään, jotta voimme tarjota sivuston käyttäjille mahdollisimman hyviä palveluja, ja jotta käyttäjä ei joutuisi tekemään toistuvasti tiettyjä toimia sivustolla. Sivustolla käytetään evästeitä myös, jotta sivusto avautuisi nopeammin ja luotettavammin.

Voit hallita ja/tai poistaa evästeitä vapaasti. Ohjeita löytyy osoitteesta aboutcookies.org. Voit poistaa kaikki tietokoneellasi olevat evästeet, ja useimmat selaimet voi asettaa torjumaan ne kokonaan. Muista kuitenkin, että jos torjut evästeet, joudut määrittämään tietyt asetukset aina uudestaan sivustolle palatessasi. Saattaa myös olla, että et voi käyttää joitakin sivustolla olevia palveluja ja toimintoja.


Lappi-Hunaja kehittää verkkosivustojaan jatkuvasti ja voi milloin tahansa muuttaa näitä ehtoja päivittämällä ne. Emme vastaa tämän sivuston käännösvirheistä. Mahdollisissa erimielisyystilanteissa huomioidaan alkuperäiskielen (suomi) voimassa olevat ehdot. Copyright © 2018 Lappi-Hunaja. Kaikki oikeudet pidätetään.

OSTOSKORI (0 tuote(tta)) 0 EUR

Summa 0,00 €
Toimitus Kirjaudu tai mene kassalle
Sisältäen verot 0,00 €

Yhteensä

0,00 €


TOIMITUSKULUT

Suomi ja Ahvenanmaa
Posti Postipaketti: 5.90 €
Yli 60 € tilaukset ilmainen toimitus Postiin

Suomi
Posti Kotipaketti: 12.90 €
Yli 120 € tilaukset ilmainen kotiinkuljetus

Nouto Lappi-Tupa: 0 €

BONUSTASOT (Alv 0 % hinnat eroavat)

Bonustaso 1:
Tilauksen summa 50 € -> Alennus 5 €

Bonustaso 2:
Tilauksen summa 100 € -> Alennus 10 €

Bonustaso 3:
Tilauksen summa 150 € -> Alennus 15 €